Mini Curs
de activare a
energiei feminine
Practici și ritualuri de conectare cu Divinul Feminin

Mini Curs Gratuit
Mini Curs de activare a energiei feminine
Practici și ritualuri
de conectare cu
Divinul Feminin
Mini Curs Gratuit

Activarea energiei feminine

Îți dorești mai mult timp pentru tine și un spațiu sigur și blând în care poți cultiva iubirea de sine?

Vrei să înveți să ai grijă de corpul tău la un alt nivel și ai nevoie de ghidare în acest sens?

Te simți deconectată sau copleșită de emoții pe care nu le poți gestiona?
Vrei să te exprimi liber și creativ, dintr-un loc de profundă senzualitate, însă nu știi cum?

Ai nevoie de practici și ritualuri de conectare cu feminitatea, senzualitatea și sexualitatea, într-un mod sănătos și împlinitor?

Îți dorești să accesezi un alt nivel de intimitate și pasiune, în relația cu partenerul tău?

Vrei să te conectezi și cu alte femei alături de care poți înflori?
Vrei să te exprimi liber și creativ, dintr-un loc de profundă senzualitate, însă nu știi cum?

Ai nevoie de practici și ritualuri de conectare cu feminitatea, senzualitatea și sexualitatea, într-un mod sănătos și împlinitor?

Îți dorești să accesezi un alt nivel de intimitate și pasiune, în relația cu partenerul tău?

Vrei să te conectezi cu femei alături de care poți înflori?
Pășește acum în tărâmul feminității și descoperă cum poți aduce în viața ta de zi cu zi mai multă vitalitate, creativitate și senzualitate, prin practici și ritualuri de conectare cu Divinul Feminin. 
Practicile și ritualurile din acest Mini Curs s-au născut din dorința extrem de personală de a le oferi tuturor femeilor, indiferent de vârstă sau de nivelul de experiență, ghidarea și susținerea de care au nevoie pentru a se conecta cu esența energiei feminine. 

Am adunat din toate colțurile lumii, în ani de studiu și practică, ritualuri străvechi, care au puterea de a ne readuce prezente la emoțiile și la corpul nostru și de a ne conecta cu apele adânci ale intuiției feminine. 

Aceste practici sacre pot contribui la vindecarea blocajelor emoționale și sexuale și ne ajută să ne manifestăm intențiile într-un fel feminin, dar extrem de puternic.

Savurează experiența practicilor de feminitate

acest mini curs te sprijină să...

Accesezi rezervele de energie de care ai nevoie pentru a trăi cu pasiune și încredere de sine.

Cum s-ar schimba, oare, modul în care experimentezi viața, dacă ai avea mai multă grijă de energia și de corpul tău?

Vrei să înveți să îți gestionezi emoțiile care te blochează, să fii liberă, autentică și creativă?

Cum s-ar schimba, oare, modul în care experimentezi emoțiile și viața dacă ai avea mai multă grijă de energia și de corpul tău?

Înveți să îți gestionezi emoțiile care te blochează, să fii liberă, autentică
și creativă.

Cum s-ar schimba, oare, modul în care experimentezi viața, dacă ai avea mai multă grijă de energia și de corpul tău?

Îți dorești să trăiești alături de partenerul tău experiența iubirii și a pasiunii, dintr-un loc de autenticitate, senzualitate și profundă intimitate?

Sau vrei să ai acces la resurse spirituale, care te sprijină să atragi în viața ta o nouă relație și să accesezi un nivel de bucurie și plăcere, dincolo de ce ai experimentat până acum?

Pășește în tărâmul feminității!

Mihaela

Project Manager

"Workshop-urile de feminitate conduse de către Oana mi-au reamintit că sunt Femeie. M-au ajutat să conștientizez că rolul meu este “să fiu”, nu doar “să acționez”. M-au ajutat să pot să fiu sinceră cu mine, să mă accept, să mă cunosc, să îmi dau voie să fiu eu, să simt, să pot fi vulnerabilă, naturală, caldă, iubitoare. Mi-au adus o frumusețe pe care o simt în fiecare celulă."

Ana

Parenting PR

"După ce am născut, am considerat că a te iubi pe ține însăți este un act de egoism și am început să renunț, fără să îmi dau seama, la timpul pentru mine. Eram într-un moment în care nici nu mai știam ce să cred despre mine, cine este această femeie cu un copil mic. Oana m-a ghidat să învăț să mă iubesc așa cum sunt, să mă descopăr, să mă repoziționez în relațiile cu toți ceilalți, să mă conectez cu puterile mele. Oana m-a ajutat să mă cunosc. Și atunci când ajungi să te cunoști, nu ai cum să nu te iubești."

Anca

Director Executive AMCHAM

"Din lucrul cu Oana și echipa ei, am învățat să mă conectez la feminitatea mea (pe care am ignorat-o sau am ascuns-o multă vreme), am învățat să o apreciez și s-o simt ca o floare delicată, care are nevoie să fie recunoscută, mirosită și să strălucească în lumină. Am înțeles că a-ți exprima feminitatea autentic și cu putere este unul dintre motivele pentru care am venit aici."

De ce acest Mini Curs?

Practicile și ritualurile din cadrul acestui Mini Curs te sprijină să călătorești adânc în interiorul tău, ghidată de energia feminină. 

Vei explora conexiunea cu Divinul Feminin prin intermediul unei meditații ghidate de activare, iar cele trei practici - de Împământare, Respirația rinichilor și Zâmbetul interior te vor conecta cu emoțiile și corpul tău, la un nivel profund, activând Inima Sacră, pântecul și intuiția.

Toate aceste practici sunt un sprijin excelent de vindecare a blocajelor emoționale și de conectare cu emoțiile și corpul.

Le poți folosi împreună sau alternativ, de fiecare dată când simți nevoia să ai grijă de tine, nu doar fizic, ci și energetic și spiritual.

Numele meu este Oana Stoianovici și sunt onorată să îți fiu ghid în acest prim pas pe care îl faci în universul feminității sacre.

Îmi doresc din inimă ca acest Mini Curs să îți aducă intimitatea, blândețea și expresivitatea de care, ca femei, avem atât de multă nevoie.
Ce conține acest Mini Curs
Broșură introductivă și instrucțiuni detaliate despre practicile de feminitate
Meditație ghidată de conectare cu Divinul Feminin
Practică ghidată de Împământare
Meditație ghidată Zâmbetul interior
Meditație de conectare cu pântecul
Acces gratuit în comunitate
Descoperă acum magia ritualurilor
de feminitate!